Weboldal.

Mert fontos az internetes jelenlét.

Kövesse a trendet

Manapság már mindenkinek úgy tekint a világhálóra, mint a hétköznapi élet velejárójára. Az emberek már nem csak a munkahelyükön találkoznak vele és használják, hanem az otthonaikban is.

Ennek fényében nem meglepő, ha az állítjuk, hogy szükség van, sőt, elkerülhetetlen az internetes jelenlét!

Egy honlap nem csak megismerteti cégét a fogyasztókkal, de akár értékesítés céljára is használhatja. Mutassa be rajta termékeit, szolgáltatásait és járjon egy lépéssel a konkurencia előtt!

codeessences-kovesd-a-trendet
Egyedileg Önnek tervezve

Élje át a sikert

A CodeEssences palettáján minden rendelkezésedre áll, ami egy olyan szép, modern és egyedi honlap elkészítéséhez szükséges, amellyel elérheti céljait és kiemelkedhet a tömegből.

  • Teljesen kompatibilis mobileszközökkel
  • Hatékony marketing- és SEO-szolgáltatások
  • Többnyelvűsített honlap
  • Kiemelkedő statisztika készítés és elemzés
codeessences-elje-at-a-sikert
codeessences-lepjunk-egy-szintet

Lépjünk egy szintet

Nem elég csupán a megjelenés. Elengedhetetlen, hogy weboldala minden szempontból, az utolsó beállításig tökéletes legyen.

Mi külön odafigyelünk arra, hogy a marketinges szövegírással minden kulcsszót megjelenítsünk honlapján, hogy sohase kelljen egy szempillantásnál többet várni oldalának betöltésére és természetesen az információbiztonságra.

  • GDPR biztos weboldal
  • Marketing vezérelt felépítés
  • Kimagasló biztonság
  • Villámgyors oldalbetöltés
Kérdése van? Megválaszoljuk!

Gyakran
feltett kérdések

Szeretnénk Önnek megmagyarázni pár dolgot, amik esetleg felmerülhetnek a projekt megkezdése előtt. Számos kérdést kaptunk már az évek során, így összegyűjtöttük a leggyakrabban ismételteket.

Mennyi idő alatt készül el egy weboldal?

Ez attól is függ, hogy miben egyezünk meg, mik az Ön igényei és milyen széles sprektrumú funkciólistát óhajt.

Felhasználható a már meglévő domain nevem és tárhelyem?

Igen, abban az esetben, ha Ön birtokolja a domain nevét és rendelkezik hozzáféréssel a tárhelyéhez. Amennyiben szeretné, átregisztráljuk régi domain eléréseit a saját szolgáltatónk alá és házon belül oldjuk meg a weboldalhoz csatlakoztatott tárhelyet is, az Ön egyedi igényeire szabva.

Megválaszthatom, hogy milyen funkciói legyenek az oldalnak?

Általában az alap funkcióktól, amik nélkülözhetetlenek weboldala működéséhez nem tudunk megválni. A kiegészítő funkciók esetében pedig maximálisan rugalmasak fejlesztőink. A lényeg, hogy a végeredmény önnek hozzon sikereket.

Mi van, ha már van weboldalam?

Általában a régi oldalak cseréjével fordulnak hozzánk ügyfeleink és egy XXI. századi weboldal készítünk helyette. Persze bizonyos esetekben van lehetőség a régi oldal tovább fejlesztésére is.

Milyen funkciók építhetők be a weboldalamra?

Bármilyen. Ennek csak az emberi kreativitás szabhat határt.

Statikus, vagy dinamikus oldalt kapok?

Ezt egy gondos felmérést követően tudjuk csak megmondani. Vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy kérjen ajánlatot!

Mennyire lesz biztonságos a weboldalam?

Minden egyedi tervezésű honlapot a lehető legnagyobb védelemmel biztosítjuk ügyfelelink és ügyfeleik részére. A legfrisebb verziószámok mellett az adatvédelmi szabályzatokra, az adatátviteli csatornákra, a hálózatokra, alkalmazás oldali sérülékenységekre fokozottan odafigyelünk. Cégünk IT biztonsággal kapcsolatos szekciója épp az ilyen esetekben nyújt megoldást.

Okostelefonon is használható az elkészült honlap?

Természetesen! Minden egyedi honlap készítésekor maximálisan ügyelünk arra, hogy minden egyes eszközön tökéletes élményt nyújtson ügyfeleink weboldalainak böngészése.

Én is tudom majd szerkeszteni az oldalam?

Igen! Természetesen fejlesztőink és SEO expertjeink segítségét is kérheti a tartalom feltöltéshez.

Ki fogja végezni a tartalom frissítését?

Ez attól is függ, hogy honlapja dinamikus, vagy csak statikus tartalmat fog-e kezelni. Statikus oldalak esetén nem szükséges (vagy csak nagyon ritkán) a tartalom frissítése, míg a dinamikus tartalom állandóan változik. Ezen utóbbi esetében a tartalom menedzselése az Ön kezébe kerül.

Milyen domainnevet válasszak honlapomhoz?

Mi azt javasoljuk, hogy tükrözze a honlap tartalmát. Legyen valamilyen kapcsolat a domain, az oldal neve és a weboldal érdemi része között.
Bővebb infomációért navigáljon a Szolgátatások > Domain regisztráció menüpontra.

Hogyan válasszak megfelelő tárhelyet?

Segítünk a felmérésben, hogy mi is passzolna leginkább az Ön profiljához és mi volna kifizetődő választás.

Mindig elérhető lesz a weboldalam?

Tárhelyszolgáltatónk 99,9%-os rendelkezésreállást biztosít egész évben. Ez azt jelenti, hogy weboldala folyamatosan elérhető marad az Ön és ügyfelei számára.

Ki fogja feltölteni tartalommal a honlapom?

A weboldal tartalmainak feltöltésére az ügyfeleinktől kérünk útmutatást, hogy mit szeretnének látni. Ezt a kapott információt átfuttatjuk a SEO expertjeinken és olyan oldalt készítünk ami a Google-nek is tetszeni fog!

Nem sikerült megválaszoljuk kérdését? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!