Webhosting.

Egyedi tervezésű honlapjának alapköve.

Hipergyors SSD tárhely

Megbízható és gyors

Manapság rendkívül fontos a sebesség ahhoz, hogy kiemelkedő élményt tudjon nyújtani felhasználói számára, vagy akkor, ha legelöl szeretne helyet foglalni a keresőóriás találati listáján.

Az általunk készített honlapok és alkalmazások betöltési ideje felméréseink és ügyfeleink visszajelzéseinek köszönhetően, általánosan 0,1 másodperc.

Ez az idő pont elég arra, hogy extrém gyorsasággal kapcsolódjon az adatbázisokhoz, betöltse a tökéletesen kidolgozott tartalmat honlapján, vagy ezernyi találatot listázzon egyidejűleg áruházában.

  • Rendszeres biztonsági másolat
  • Szupergyors adatbáziskapcsolatok
  • Európai adatközpontok
  • Túlterhelés védelem
codeessences-fontos-a-biztonsag

Fontos a biztonság

Ma már elengedhetetlen egy sikeres és megbízható weboldalhoz az SSL tanúsítvány. Ezt mi ingyenesen biztosítjuk tárhelyéhez. Az ingyenes SSL tanúsítványt automatikusan beállítjuk Önnek, amennyiben domainjét is rajtun keresztül regisztrálja.

Ezenkívül minden email fiókhoz ingyenes spam és vírusszűrést biztosítunk, weboldalának fájlait pedig naponta ellenőrizzük vírusok ellen.

Ügyfeleink számára kedvezményesen tudunk sérülékenységvizsgálatot nyújtani, illetve az általunk készített webáruház, weboldal és mobilalkalmazások teljes körű biztonsági felmérését kérésre, dokumentációval együtt adjuk át.

  • Automatikus biztonsági mentés
  • Titkosított elérés (TLS/SSL)
  • Beépített vírusvédelem
  • Redundáns adattárolás
Kérdése van? Megválaszoljuk!

Gyakran
feltett kérdések

Szeretnénk Önnek megmagyarázni pár dolgot, amik esetleg felmerülhetnek a projekt megkezdése előtt. Számos kérdést kaptunk már az évek során, így összegyűjtöttük a leggyakrabban ismételteket.

Mi a különbség a webhosting és a webtárhely között?

Semmi. Az angol webhosting szó magyar jelentése webes tárhely. A köznyelvben mindkét alak elterjedt, így többször is találkozhat ezen két szóval, ugyan azon szolgáltatás kapcsán.

Mit kapok pontosan a webtárhelyemhez?

Az általunk kalkulált tárhelycsomag függvényében dől el, az Ön igényeihez igazodva. Alapvetően FTP és SSH hozzáférést tudunk biztosítani, biztonságos, privát kapcsolaton keresztüli vezérléssel (VPN). Az adatbázisok kezelésére grafikus felhasználói felületen adminisztrátori fiókot készítünk el, aktív HTTP védelemmmel (mysql-hez: phpMyAdmin).

Mennyi idő alatt készül el egy dedikált tárhely?

Általában 1 munkanap alatt készül el egy teljesen feltelepített, biztonságossá tett környezet, ami kizárólag az Ön igényeihez alkalmazkodik.
Sok esetben viszont még fél nappal sem kell számolnia.

Összetudom kapcsolni a saját domain nevemmel?

Természetesen, erre is van lehetőség, de csak abban az esetben, ha a korábbi szolgáltató ezt engedélyezi önnek.

Milyen gyors lesz a tárhely?

A tárhelyen lévő háttérműveletek a másodperc milliomod része alatt képesek működni. Nagyon nehéz konkrét számokba ölteni, de nagyjából úgy kell elképzelni, mint a leggyorsabb versenyautót.
Ám nem minden a tárhely sebessége. Számolnia kell a hálózati kapcsolat sebességével is a nagyobb teljesítmény eléréséhez.
Ügyfeleinknél mért adatok azt mutatják, hogy egy általános háztartásba 0,05 másodperc (50 milliszekundum) alatt jut el tárhelyünkről az adat.

Meglévő honlapomat szeretném elhelyezni önöknél. Hogy tudom?

Amennyiben az előző szolgáltatója engedélyezi a tárhelyről való mozgatást, az ott lévő adatokat egy szigorúan titkosított csatornánk kérjük be öntől. Egy végső ellenőrzést követően kerül minden tartalom az új helyére.

Tudok majd saját e-amilt küldeni róla?

Természetesen lehetséges.

Hogy érem el pontosan a tárhelyem?

Kizárólag védett SSH és FTP kapcsolatot tudunk biztosítani a biztonság megőrzése végett.

Hány domaint tudok összecsatolni a tárhelyemmel?

Általában 1 domain névvel javasoljuk az összekapcsolást.

Hány százalékos a rendelkezésreállás?

A tárhely szolgáltatójánál 99,9%-os az éves rendelkezésre állás.

Készül a tárhelyről biztonsági mentés?

Igen, de tárhelytől és az Ön igényeitől függ, hogy milyen időközönként.

Milyen magas szintű a biztonság?

Minden SSD tárhelyünk a legmagasabb biztonsággal rendelkezik. A kommunikáció kizárólag egy védett csatornánk lehetséges, ami nem okoz fennakadást sem a kapcsolat terén, sem pedig a tevékenységek folytonosságában.

Nem sikerült megválaszoljuk kérdését? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!