Online marketing.

Hogy vállalkozása célba érhessen.

Mi segíthetünk!

Nem csak a Google Ads vagy Facebook hirdetéseket kezeljünk, hanem folyamatos tartalomgyártást is tudunk vállalni, ami a tartalommarketing legfontosabb eleme. Sőt, egy full service online marketing ügynökség nem csak a marketingben tud segíteni, hanem a hozzákapcsolódó grafikai feladatok elkészítésében és a webfejlesztésben is.

Az online térben való érvényesüléshez elengedhetetlen a megfelelő marketing stratégia, amely biztosítja vállalkozása számára az érdeklődők és a vásárlók számának növelését - azaz profit maximalizálását.

Google Ads kampány kezelés

Kis- és középvállalatok számára az online marketing alapja a Google hirdetési rendszere. Tökéletes megoldás lehet, ha gyorsan és hatékonyan szeretné növelni vállalkozása forgalmát.
Hatalmas előnye, hogy minden hirdetés teljesítményét precízen tudjuk mérni, így biztos lehet benne, hogy egy Google Ads kampány kellő megtérüléssel tudja népszerűsíteni a cégét.
 • Search, Display, Shopping kampányok
 • Google Ads fiók audit
 • Kampánykezelés
 • Webergonómia és stratégia

Facebook kampány kezelés

A Google után világszerte a Facebook a második leglátogatottabb weboldal, mely ráadásul számos megjelenési lehetőséget kínál a cégének.
Magyarországon több mint 4.000.000 felhasználó van. Szinte biztos, hogy az Ön ügyfeleit is el tudjuk érni Facebook kampány segítségével.
 • Magabiztos terjeszkedés
 • Megállíthatatlan növekedés
 • Célzott hirdetések
 • Márkaismertség kiépítés

Email marketing

Ha közvetlen kívánja elérni a potenciális vásárlóit, ügyfeleit, akkor az Email marketinget javasoljuk számára. Segítünk Önnek a szöveg megírásában és a levél kiküldésében is.
 
Amennyiben sok ügyfelet szeretne elérni egy időben - akár azonnal - de mégis személyre szabottan, akkor Önnek a hírlevél szolgáltatásunkat ajánljuk.
 • Komplex kampányok
 • Kreatív tervezés
 • Kampány kiértékelés
 • Magas minőség, minden eszközön

Keresőoptimalizálás (SEO)

Legyen élen a keresési találatok között!
Weboldal és webáruház optimalizálása a keresőmotorok algoritmusainak megfelelően. Honlapja lehet bármennyire korszerű, ez önmagában nem garancia a keresőkben való jó helyen történő megjelenésre. A CodeEssences csapata segít honlapjának tartalmát a keresőmotorok feltételeihez igazítani!
 • Organikus megjelenés javítás
 • Releváns kulcsszavak kiértékelése
 • Tartalom optimalizálás
 • Linképítés és Google algoritmus frissítés
Kérdése van? Megválaszoljuk!

Gyakran
feltett kérdések

Szeretnénk Önnek megmagyarázni pár dolgot, amik esetleg felmerülhetnek a projekt megkezdése előtt. Számos kérdést kaptunk már az évek során, így összegyűjtöttük a leggyakrabban ismételteket.

Mi az a digitális marketing?
Egy tevékenység vagy szolgáltatás marketing tevékenysége az interneten különböző digitális technológiák használatával.
Mennyiben kerül a digitális marketing szolgáltatás?
Mérhetőség alapján számítják a digitális marketing költségeket. A digitális marketing stratégia alapú, utolsó forintig elszámolható. Tudni lehet, hogy a ráfordított összeg mennyi profitot termelt.
Kinek van szüksége digitális marketingre?
Azoknak a cégeknek van szükségük digitális marketingre, akik jelen vannak az interneten és szeretnének kitűnni versenytársaik közül.
Mi az a keresőoptimalizálás?
A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weboldalak keresőmotorokban való organikus megjelenésének javítási folyamata.
 
A SEO az angol Search Engine Optimization rövidítése. Magyarul a SEO tehát a keresőoptimalizálást jelenti.
Mik a fizetett hirdetések?
A kattintás alapú hirdetések (PPC, azaz Pay-Per-Click) a remarketing által válnak még izgalmasabbá és eredményesebbé. A remarketing segítségével ugyanis olyan felhasználókra tudunk hirdetni a különböző online marketing csatornákon, akik már jártak a weboldalunkon vagy végrehajtottak valamilyen eseményt / konverziót.
Mire jó a Facebook a cégeknek?
A Facebook egy hatalmas adatbázis, ahol érdeklődés és viselkedés alapján célozhatóak hirdetésekkel a felhasználók. Ők ma Magyarországon több, mint négymillióan vannak, ami egy hatalmas tömeget jelent. Vállalkozóként a közösségi oldal számára tulajdonképpen nem más, mint egy hatalmas hirdetési felület. Egy óriási adatbázis, melyen keresztül célzottan érheti el a felhasználókat.
Mikor érdemes belevágni?
Most! Hiszen az online jelenlét egy korszerű, 21. századi vállalkozás életében már elengedhetetlen. Két lehetősége van: felveszi a ritmust, vagy vár és lemarad. Az Ön kezében van a döntés.
Mi az a Google algoritmus frissítés?
A Google algortimus frissítés olyan apró, vagy nagyobb módosítást jelent az algoritmusban, amelynek hatása van a Google találatok sorrendjére. A legismertebb algoritmusok és frissítések a következők: Google Panda, Pingvin, RankBrain, BERT.

Nem sikerült megválaszoljuk kérdését? Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy telefonon!